LLICÈNCIES 2019


Ja tenim a disposició dels nostres socis i simpatitzants la tramitació de llicències federatives i quotes de socis per el proper any 2019, pots optar per qualsevol de les opcions que ofereix la federació.

El Club Ciclista Sarrià t'ofereix la possibilitat de tramitar la teva llicència de ciclisme de forma ràpida i senzilla. 

La llicència federativa, per qui no hagi estat federat en aquest club, cal aportar la sol.licitud de la llicència 2019 degudament omplerta i signada, juntament amb una fotocòpia del DNI i la quota anual de soci. ( Et podem omplir la sol.licitud si ens passes fotocopia del DNI)  

La quota anual de soci + tramitació de llicència per el 2019 serà de 15€.

Penseu que les llicències esportives UCI-REFC per a les categories Cadet, Júnior, Elit, sub'23, Màster i Veterans, cal aportar el certificat mèdic d'aptitud esportiva , d'acord amb protocol de la Federació Catalana  de Ciclisme (tenen validesa per dos anys.)  

Adjunto els documents que et poden interessar, tot i així pots visitar la web de la federació a https://www.ciclisme.cat


La Importància i Avantatges de federar-se.

Federar-se o no federar-se ... un dubte recurrent entre els ciclistes, si no ho tens clar segur que aquesta petita guia t'ajudarà. Primer de tot has de saber què federar-se no implica tenir que competir, tant si competeixes o participes en pedalades populars, o en solitari o amb companys, és important estar federat per gaudir amb total seguretat i tranquil·litat. Una de les Avantatges és que estar federat dóna una cobertura d'accidents i responsabilitat civil en competició, en ciclisme d'oci i en els entrenaments. Federat estàs cobert els 360 dies de l'any.

Assegurança d'accidents: Assegurança que cobrirà les despeses sanitàries en cas de patir un accident mentre practiques ciclisme, ja sigui a una carrera, entrenant, de ruta amb els teus amics o de camí a classe o el treball, perquè si ets dels que utilitza la bicicleta com a mitjà de transport també et pot ser molt útil.

Assegurança de Responsabilitat Civil: Cobreix les despeses ocasionades a un tercer en cas de veure't involucrat en un accident amb més persones. Exemples: atropellar un vianant, xocar amb un altre ciclista, etc ...

Una altra de les avantatges és la part econòmica, descomptes en esdeveniments i pedalades populars, alguns més notables que altres, sobretot depenent del número de marxes o proves Que facis.

ccsarriadeter@hotmail.com.
0 comentarios:

Publicar un comentario